GYŐRI ETO KFT.
17 x Magyar Bajnok
15 x Magyar Kupa győztes
6 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

ETO-siker, Sako-parádéval
ETO-siker, Sako-parádéval

2024. október 9-én, a K&H női kézilabda liga 5. fordulójában a Győri Audi ETO KC a DVSC Schaefflert fogadta az Audi Aréna Győrben. A bajnoki rangadó hullámzó játékot hozott, de a szünet előtti hajrában mutatott 5–0-s szériával 17–13-ra léptek el a zöld-fehérek. A fordulás után bár a Debrecen hatgólos hátrányból is felállt, a végjátékban óriási küzdelemben végül 29–28-ra az ETO győzött.

Bajnoki rangadón fogadjuk a Debrecent
Bajnoki rangadón fogadjuk a Debrecent

Kemény hét elé néz a Győri Audi ETO KC, amely 2024. október 9-én 19 órától a DVSC Schaefflert fogadja a K&H női kézilabda liga 5. fordulójában, majd hétvégén a B-csoportot vezető Brest otthonába látogat a Bajnokok Ligájában. A zöld-fehérek Debrecen elleni, szerdai összecsapása előtt Per Johansson és Emilie Hovden beszélt a várakozásairól.

Döntetlen Podgoricában
Döntetlen Podgoricában

Az EHF női Bajnokok Ligája csoportkörének 4. fordulójában a Győri Audi ETO KC a montenegrói rekordbajnok Buducnost Podgorica otthonába látogatott. A 2024. október 6-án rendezett, végig kiélezett összecsapáson a címvédő zöld-fehérek végül 23–23-as döntetlennel zárták a két együttes harmincadik mérkőzését

Harmincadszor nézünk szembe a Buducnost Podgoricával
Harmincadszor nézünk szembe a Buducnost Podgoricával

Kemény feladat vár az EHF női Bajnokok Ligája csoportkörének 4. fordulójában a Győri Audi ETO KC-ra, amely 2024. október 6-án 16 órától a Buducnost Podgorica otthonába látogat. Bár a montenegrói rekordbajnok három vereséggel kezdte a sorozatot, Per Johansson vezetőedző, és Linn Blom, a zöld-fehérek beállója is egyetértett abban, hogy nagy küzdő révén nem szabad félvállról venni ezt a csapatot.

Tizennégy gólos siker Kisvárdán
Tizennégy gólos siker Kisvárdán

Magabiztos, 37–23-as győzelemmel térhet haza leghosszabb bajnoki túrájáról a Győri Audi ETO KC, amely 2024. szeptember 2-án a Kisvárdát múlta felül a K&H női kézilabda liga 4. fordulójában. Az ezúttal is fiatal akadémistákkal teletűzdelt kisalföldiek már az első félidőben simán, 22–10-re vezettek, a szünet után pedig még folyamatosan rotálva is növelték előnyüket.

A leghosszabb bajnoki túrával kezdjük az októbert
A leghosszabb bajnoki túrával kezdjük az októbert

Hosszú útra indul 2024. október 2-án a Győri Audi ETO KC csapata, amely szerdán 18 órától a K&H női kézilabda liga 4. fordulójában a Kisvárda Master Good SE otthonába látogat.

Rózsaszín október – tegyünk együtt a mellrák ellen!
Rózsaszín október – tegyünk együtt a mellrák ellen!

A Győri Audi ETO KC csapata 2024-ben is csatlakozik a mellrák elleni küzdelemhez és a rózsaszín október mozgalomhoz. Csapatunk játékosai a hónap során rózsaszín hajgumiban lépnek pályára a mérkőzéseken, míg közösségi médiafelületeinken pink színű meccsnapi grafikákkal hangsúlyozzuk a szűrővizsgálatok fontosságát.

Petricsevics Krisztina: „Akkor végezzük jól a dolgunkat, ha sikerül a háttérben maradnunk!”
Petricsevics Krisztina: „Akkor végezzük jól a dolgunkat, ha sikerül a háttérben maradnunk!”

Tapasztalt és elismert fizioterapeutával, Petricsevics Krisztinával dolgoznak együtt nyár óta a Győri Audi ETO KC játékosai. A gyógytornász és erőnléti edző végzettséggel is rendelkező szakember augusztusban csatlakozott az első csapat stábjához, de mellette fél szemmel az akadémián pallérozódó fiatalokat is figyelemmel kíséri. Az ETO-család egyik új tagjaként gyorsan belevetette magát a munkába – amellett, hogy a sportolók egészségét óvja, külső konzulensként egyetemi hallgatóknak segít, valamint a klubnál egy tanulmányon kezdett dolgozni a kollégák segítségével. Olvassátok el a vele készült cikket, és ismerjétek meg jobban Krisztinát!

Időpontváltozás: a Vasas ellen korábban, a Loki ellen később kezdünk
Időpontváltozás: a Vasas ellen korábban, a Loki ellen később kezdünk

A Győri Audi ETO KC két mérkőzésének időpontja is megváltozott – a zöld-fehérek a Debrecen ellen az 5. fordulóban egy órával később, a Vasas ellen a 6. körben egy órával korábban lépnek pályára.

Újabb három évig Görbicz Anita a Győri ETO KC elnöke
Újabb három évig Görbicz Anita a Győri ETO KC elnöke

A Győri ETO KC 2024. szeptember 25-én elnökségi ülést tartott, ahol a tagság újabb három évre Görbicz Anitát választotta meg a klub elnökének. Vanyus Attila örökös tiszteletbeli elnök tisztségét újabb öt évre szavazták meg.

Támogatóink

Audi HungáriaGyőr
OTP Bank Nyrt.TippmixMIZUNO
Endo Plus ServiceOMVLeier Hungária Kft.TCLORFK-Országos Balesetmegelőzési BizottságOILPatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASzimpatka
Csapatsport.comGYŐR-SZOLHajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Győr Ipari ParkEurokardán Kft.Porta ÉtteremSzéchenyi EgyetemHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GABUSZ Kft.FAMULUSLagunaSolydentWalter Autó GyőrUnicentralMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.Nutri8MedVieÚj ZöldfaVis Vitalis
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföld.huGyőr+OxygenArtpointbtTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!