A K&H női kézilabda liga 2. fordulójában a Tappe-Békéscsabai Előre NKSE-t fogadta a Győri Audi ETO KC. A 37–26-os hazai győzelemmel véget érő találkozón a zöld-fehéreknél öt fiatal is lehetőséget kapott – köztük a nemrégiben szerződtetett Keceli-Mészáros Renáta, aki góllal debütált az NB I-es keretben.

Nyáron került az ETO-hoz, ahol az NB I/B-s csapatnak is tagja. Gondolta volna, hogy ilyen gyorsan nevezik majd az NB I-es keretbe is?

Egyáltalán nem számítottam rá, hogy ilyen gyorsan keretbe kerülök. Persze szerettem volna, és reménykedtem is benne, de nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar sikerül.

Mennyire volt lámpalázas, mikor a meccs előtti nap először edzhetett együtt az NB I-es csapat játékosaival? Nem volt megilletődve, hogy bekerült a sztárjátékosok közé?

Nem vagyok az az izgulós fajta. Örültem, és jó érzés volt látni a lányokat, illetve velük együtt dolgozni.

Milyen együtt dolgozni Per Johanssonnal és a többiekkel?

Per és a lányok is nagyon kedvesek, segítőkészek, így felszabadultan dolgozhattam és játszhattam.

Mennyire volt meglepetés, hogy a Békéscsaba ellen a hajrában lehetőséget kapott? Hogy élte meg, hogy pályára léphetett az Audi-arénában?

Nagy meglepetés volt, mikor Per szólt, hogy készülődjek. Izgatottam vártam, hogy pályára léphessek ennyi ember előtt. A kispadon ülők, és a pályán lévők is folyamatosan segítettek, támogattak, így könnyedén léptem pályára.

Ráadásul az első gólját is megszerezte zöld-fehér mezben…

Fantasztikus érzés volt! Sokan gratuláltak, és velem együtt örültek, ami nagyon jól esett.

Milyen célokat tűzött ki maga elé erre az évadra?

Az NB I/B-ben és az ifiben is szeretnék meghatározó játékos lenni, minél több meccset megnyerni. Az NB I-ben pedig remélem lesz még lehetőségem játszani, és többet megmutatni magamból.