Kedden, 2024. augusztus 6-án a Győri Audi ETO KC megkezdi az új bérletek értékesítését. Az előző idény szezonkártya-tulajdonosainak augusztus 5-ig maradt lehetőségük a megújításra.

A Győri Audi ETO KC 2024. július 16-án kezdte meg a bérletárusítást az új, 2024-2025-ös évadra, az első ütemben pedig az előző év szezonkártya-tulajdonosai kapták meg a lehetőséget a megújításra. A régi bérletesek rendelkezésre álló idő hamarosan lejár – augusztus 6-tól „szabad a gazda”, azaz a fennmaradó helyekre klubunk megkezdi az új kártyák értékesítését.

Az új vásárlóknak a bérletek megváltására augusztus 21-ig (szerda) nyílik lehetősége a fennmaradó helyekre.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a hat éven felüli gyermekek részére bérlet vagy jegy váltása kötelező. Hat éves kor alatt a mérkőzések ingyen látogathatóak, ha a találkozó időtartama alatt a gyermek valamely gondviselője ölében foglal helyet!

A vásárlásra továbbra is személyesen az ETO KC SHOP-ban (9021 Győr, Baross G. u. 21.) és online, a https://jegymester.hu/event-host/1100/gyori-audi-eto-kc oldalon van lehetőség.

Az Aranybérlet a Győri Audi ETO KC által szervezett minden hazai bajnoki, Magyar Kupa- és Bajnokok Ligája-mérkőzésre érvényes (a negyeddöntőre is). Az aranybérlet tulajdonosainak exkluzív parkolót és külön bejáratot biztosítunk az Audi Aréna Győrbe. A bérlet a kispadok mögé, a Görbicz- és Amorim-szektorokba vásárolható.

Zöld bérlet érvényes a Győri Audi ETO KC által szervezett minden hazai bajnoki és Magyar Kupa-mérkőzésre, valamint a Bajnokok Ligája-találkozókra (kivéve a negyeddöntő).

Kék bérlet a Győri Audi ETO KC minden hazai Bajnokok Ligája-mérkőzésre (kivéve a negyeddöntő) érvényes.

Fehér bérlet az összes hazai bajnoki és Magyar Kupa-mérkőzésre érvényes.

A mérkőzésekre a jegyértékesítés szeptemberben kezdődik.

AZ ETO KC SHOP NYITVATARTÁSA
Hétfő:
 ZÁRVA
Kedd-Péntek: 10:00-18:00
Szombat: 9.00-13.00
Vasárnap: ZÁRVA

A 2024-2025-ös idény bérletárai:

A 2024-2025-ös idény jegyárai:


Pótszék vásárlására csak akkor van lehetőség, ha a mérkőzésre már minden jegy elkelt!

 

Az Audi Aréna Győr szektorkiosztása: