A Győri Audi ETO KC két hét múlva, 2024. július 16-án, kedden kezdi meg a 2024-2025-ös idény bérleteinek árusítását. Elsőként az előző évadban is bérlettel rendelkezők hosszabbíthatnak, az új vásárlók pedig augusztus 6-tól kapják meg a lehetőséget a vásárlásra. A klubvezetés a szurkolói egyesülettel történt egyeztetést követően az új idényre – két év után – minimálisan, 5 százalékkal emeli a jegy- és bérletárakat.

A Győri Audi ETO KC a 2024-2025-ös évadban legalább húsz tétmérkőzést biztosan játszik majd hazai környezetben, a tizenhárom bajnoki fordulón túl ugyanis hét Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésnek is otthont ad majd az Audi Aréna Győr. A folytatásban a csapat helyezésétől függően még egy negyeddöntőt, vagy egy rájátszás- és egy negyeddöntő-mérkőzést rendeznek majd Győrben. A Magyar Kupában a versenykiírásnak megfelelően klubunk az 5. fordulóban kapcsolódik be – ennek a találkozónak a helyszíne a sorsoláskor derül ki.

Klubunk a szurkolói egyesülettel történt egyeztetést követően két év után minimálisan emel a jegy- és bérletárakon: egységesen 5 százalékkal.

A 2023-2024-es idényben érvényes bérlettel rendelkező szurkolóink természetesen az új évadban is élhetnek elővásárlási jogukkal a bérletmegújítási időszakban – a shopban erre a 2024. július 16. és augusztus 3., online pedig július 16. és augusztus 5. között lesz lehetőségük. Felhívjuk a bérlettulajdonosok figyelmét, hogy csak a lejárt bérletükön feltüntetett ülőhelyükre válthatják meg új idénybelépőiket.

Az új vásárlóknak a bérletek megváltására 2024. augusztus 6-tól (kedd) augusztus 21-ig (szerda) nyílik lehetősége a fennmaradó helyekre.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a hat éven felüli gyermekek részére bérlet vagy jegy váltása kötelező. Hat éves kor alatt a mérkőzések ingyen látogathatóak, ha a találkozó időtartama alatt a gyermek valamely gondviselője ölében foglal helyet!

A bérletek megújítására és vásárlására személyesen az ETO KC SHOP-ban (9021 Győr, Baross G. u. 21.) és online a jegymester.hu oldalon van lehetőség.
(https://jegymester.hu/event-host/1100/Gyori-Audi-ETO-KC)

Az Aranybérlet a Győri Audi ETO KC által szervezett minden hazai bajnoki, Magyar Kupa- és Bajnokok Ligája-mérkőzésre érvényes (a negyeddöntőre is). Az aranybérlet tulajdonosainak exkluzív parkolót és külön bejáratot biztosítunk az Audi Aréna Győrbe. A bérlet a kispadok mögé, a Görbicz- és Amorim-szektorokba vásárolható.

Zöld bérlet érvényes a Győri Audi ETO KC által szervezett minden hazai bajnoki és Magyar Kupa-mérkőzésre, valamint a Bajnokok Ligája-találkozókra (kivéve a negyeddöntő).

Kék bérlet a Győri Audi ETO KC minden hazai Bajnokok Ligája-mérkőzésre (kivéve a negyeddöntő) érvényes.

Fehér bérlet az összes hazai bajnoki és Magyar Kupa-mérkőzésre érvényes.

A mérkőzésekre a jegyértékesítés szeptemberben kezdődik.

AZ ETO KC SHOP NYITVATARTÁSA
Hétfő:
ZÁRVA
Kedd-Péntek: 10:00-18:00
Szombat: 9.00-13.00
Vasárnap: ZÁRVA

A 2024-2025-ös idény bérletárai:

A 2024-2025-ös idény jegyárai:


Pótszék vásárlására csak akkor van lehetőség, ha a mérkőzésre már minden jegy elkelt!
 
 
Az Audi Aréna Győr szektorkiosztása: