A Győri Audi ETO KC a K&H női kézilabda liga 22. fordulójában2024. május 11-én, szombaton 17:15-től a Ferencváros együttesét fogadja az Audi Aréna Győrben. A nagy számú vendégszurkoló érkezése, valamint a Nagysándor József utca lezárása miatt változások lépnek életbe ezen a mérkőzésen.
Kérjük mindenki időben érkezzen!

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a fokozott érdeklődésre való tekintettel az Audi Aréna Győr környékén megnövekedett forgalomra kell számítani. Emellett rendezvény miatt a Nagysándor József utca Stadion utca és Tóth László utca közötti szakaszán teljes útzár lesz, így az Audi Aréna Győr parkolóit a Pesti út, valamint a Puskás Tivadar út-Kiskút liget (Ipar-csatorna) felől lehet megközelíteni. A beléptetéskor és a parkolásnál is előfordulhat megnövekedett várakozási idő, ezért szeretnénk megkérni Önöket, hogy érkezzenek időben a találkozóra, elkerülve ezzel a torlódást! Fontos, hogy az aréna parkolóiban csak az érvényes jeggyel vagy bérlettel érkező szurkolók állhatnak meg.

Kapunyitás két órával a mérkőzés előtt – 15:15-től. További fontos információ, hogy a büfék a találkozó lefújása előtt 10 perccel zárnak.

Felhívjuk a CB és CJ szektorba jeggyel rendelkező szurkolóink figyelmét, hogy helyeiket kivételesen a CB és a BJ szektorok közötti sarokbejáraton tudják megközelíteni.

A Q és az R szektorokba szóló helyek elfoglalása alulról, az EJ-EB szektor felől lehetséges.

Köszönjük Szurkolóink megértését és közreműködését!

Felhívjuk a ferencvárosi szurkolók figyelmét, hogy akik a fővárosi klubon keresztül váltották meg belépőiket, kizárólag a vendég bejáraton léphetnek be az Audi Aréna Győrbe. Nyomatékosan kérjük, hogy minden vendég szurkoló a vendég bejárathoz érkezzen!

Hajrá ETO! Hajrá Győr!