Az EHF tájékoztatása alapján hivatalossá váltak a Bajnokok Ligája versenysorozat következő szakaszának mérkőzései. A Győri Audi ETO KC a középdöntőben elsőként a román CSM Bukarest együttesével találkozik hazai pályán, majd februárban a norvég Vipers, márciusban pedig hazai nagy riválisa, a Ferencváros ellen bizonyíthat az Audi Aréna Győrben.
A BL-középdöntő hazai mérkőzéseire – valamint az új esztendő magyar bajnoki találkozóira és a Mosonmagyaróvár elleni Magyar Kupa fordulóra – november 30-án (pénteken) indul a jegyértékesítés!

Csapatunk magabiztos játékkal és hibátlan mérleggel zárta a WOMEN’S EHF Champions League csoportkörének megmérettetéseit, így a maximális 8 ponttal vágnak neki a versenysorozat újabb szakaszának. Középdöntős ellenfeleink névsorára pillantva igazán izgalmas tavasznak, nagy rangadóknak nézünk elébe csoportunkban a CSM Bucuresti, a Vipers Kristiansand és a Ferencváros együttesével.

A BL-középdöntő mérkőzéseinek időpontja:
1. forduló
2019. január 26. (szombat) 19:30, Audi Aréna Győr
Győri Audi ETO KC – CSM Bucuresti

2. forduló
2019. február 2. (szombat) 17:30
FTC-Rail Cargo Hungaria – Győri Audi ETO KC

3. forduló
2019. február 9. (szombat) 19:30, Audi Aréna Győr
Győri Audi ETO KC – Vipers Kristiansand

4. forduló
2019. február 23. (szombat) időpont egyeztetés alatt
CSM Bucuresti – Győri Audi ETO KC

5. forduló
2019. március 2. (szombat) 19:30, Audi Aréna Győr
Győri Audi ETO KC – FTC-Rail Cargo Hungaria

6. forduló
2019. március 9. (szombat) 18:15
Vipers Kristiansand – Győri Audi ETO KC


Csoportunk állása a középdöntőbe továbbvitt pontok alapján:


 


JEGYÉRTÉKESÍTÉS
A BL-középdöntő hazai és a K&H női kézilabda liga további mérkőzéseire, valamint a 2019. február 13-án (szerdán) 17.30-kor esedékes Mosonmagyaróvár elleni hazai rendezésű Magyar Kupa negyeddöntőre 2018. november 30-án (pénteken) indul a jegyértékesítés.
Belépőiket személyesen a győri Látogatóközpontban, online pedig a www.jegymester.hu felületén válthatják meg.

Ne szalasszák el a lehetőséget, lepjék meg barátaikat, szeretteiket karácsonyra a négyszeres BL-győztes Győri Audi ETO KC mérkőzéseire szóló belépővel!


KEZDŐDOBÁS
A jegyértékesítés megkezdésével egyidőben lehetőségük nyílik a szezonból hátralévő mérkőzések kezdődobásának megvásárlására, hogy az új évben is felejthetetlen élményekkel gazdagíthassák a kézilabda szerelmeseit, ismerőseiket, barátaikat, családtagjaikat!

A kezdődobás ára bajnoki mérkőzéseinkre 50.000 Ft, míg Bajnokok Ligája összecsapásokra 80.000 Ft. Jelentkezni a kezdodobas@gyorietokc.hu e-mail címen a mérkőzés időpontjának megjelölésével lehet!

Bővebb információ korábbi cikkünkben!