2024. március 27-én a Kozármisleny ellen lép pályára csapatunk. A találkozót a nagy érdeklődésre való tekintettel Pécsett, a Lauber Dezső Sportcsarnokban rendezik. A mérkőzést megelőzően Per Johanssont és Ana Grost kérdeztük.

A K&H Női Kézilabda Liga 18. fordulójában a Kozármisleny ellen lépnek pályára Per Johansson tanítványai. A hazaiak saját csarnokunk helyett a megyeszékhely nemrég felújított létesítményébe, a Lauber Dezső Városi Sportcsarnokba rendezik meg az összecsapást.

„Nyilván értékeltük a vasárnapi mérkőzést, és örülök, hogy láthatóvá váltak a hibáink. Szembenéztünk ezekkel és már hétfőn úgy edzettünk, hogy kijavítsuk a hibákat. A Kozármisleny ellen természetesen nyerni szeretnénk, de emellett a legfontosabb az, hogy tudjunk előrelépni a játék minden elemében egyaránt” – nyilatkozta Per Johansson vezetőedző.

A Kozármisleny jelenleg a tabella utolsó, 14. helyén áll. A baranyai csapat egy győzelem és egy döntetlen mellett 16 vereséget szenvedett idáig. A Moyra-Budaörs gárdáját a 4. fordulóban verték meg 30-27-re, majd a Vasas ellen szintén hazai pályán sikerült 21-21-es döntetlent játszani. A legeredményesebb mislenyi gólszerző Scheffer Zsanett 71 találattal, őt Bánfai Virág és Brettner Zsófia követ 52, illetve 48 góllal. A két csapat 2023. október 7-én találkozott egymással az Audi Aréna Győrben, akkor 41-17-es győzelmet arattunk, a legjobb győri gólszerző pedig Line Haugsted volt 7 találattal.

A mérkőzésről Ana Grost kérdeztük.

A 2024. március 27-én, 18:00-kor kezdőd találkozót a Héjja Ádám – Kónya Balázs kettős vezeti, a mérkőzést a Kozármisleny hivatalos Youtube csatornáján lehet nyomon követni.