A Győri Audi ETO KC Akadémia 2-es csapata a BDSE Nemesvámos ellen gyűjthette be a két pontot az U17 I. osztály hazai fordulójában az elmúlt héten.

 

Klubunk fiataljai számára 2022. október 21-én hazai pályán a Nemesvámos gárdája ellen folytatódtak az U17 I. osztály küzdelmei. Az első félidő még kiélezett csatát hozott, felváltva lőtték a csapatok a gólokat, azonban így is mi mehettünk két gólos előnnyel a szünetre (16-14). A második játékrész elején még szoros volt az eredmény (20-18), majd lányaink a támadásban ritmust váltottak, amit a vendégek nem tudtak megakadályozni, és egy 7-0-s sorozattal sikerült meglepni őket. A Veszprém megyei együttesnek a véghajrában sem volt válasza a gyors gólokra, végül magabiztos győzelmet arattunk a 6. fordulóban, amivel a 2. helyről várhatjuk a folytatást.

„Nagyon nehéz egy olyan mérkőzés után nyilatkozni a csapatom játékáról, amikor győzünk 13 góllal, de 28 kihagyott lövésünk van és 64 -szer lövünk kapura, az ellenfél pedig csak 39-szer. Az a játék, amit mi játszunk, nagyon gyors és van mikor több hiba is becsúszik a befejezésekbe a koncentráció hiánya miatt, ez történt az első félidőben is. Aztán az ellenfél belefáradt az általunk diktált tempóba, és a 40. perctől kezdve csináltunk egy 7:0-át, amellyel eldöntöttük a meccset. Nem játszottunk jól, de a koncepciónk bevált, gratulálok a lányoknak.” – nyilatkozta Kun Attila vezetőedző.

Győri Audi ETO KC – BDSE Nemesvámos (16-14) 36-23

Győri Audi ETO: Rédecsi Polett 2, Balogh Lili 1, Falusi Luca, Granát Dorka 3, Bödő Panna (k), Kiss Diána 3, Császár Dorka 1, Szár Evelin 4, Horváth Lili, Németh Petra 5, Schmél Zoé 3, Szajkó Fanni (k), Varga Dalma 7, Szalai Luca 2, Vajda Luca 1, Takács Maja 4

Vezetőedző: Kun Attila