Pigniczki Krisztina a Győri Audi ETO KC Akadémia 1-es csapatának vezetőedzője a legmagasabb edzői minősítést, az EHF PRO-Licence-t szerezte meg az MKSZ és az EHF közös képzésén.

 

A Magyar Kézilabda Szövetség Nemzetközi Edzőképző Központja ünnepélyes keretek között osztotta ki az EHF PRO-Licence-t szerzett szakembereknek a bizonyítványokat 2022. október 17-én. Az ünnepségen Akadémia 1-es csapatunk vezetőedzője, Pigniczki Krisztina is átvehette a sikeres tanfolyam elvégzésért járó oklevelet, amivel 18 másik hazai kézilabda edzővel egyetemben birtokosai lettek az EHF Pro Licence-nek.

„Fontosnak tartom a szakmai továbbképzéseket, még többet megtudni az edzői szakmáról, ezért jelentkeztem az EHF/MKSZ-NEK PRO-Licence képzésére még tavaly. Kihívásnak tartottam, hogy megszerezzem a legmagasabb edzői minősítést. Nem tartom magam mesteredzőnek, ez a titulus azoknak jár, akik valóban kimagasló eredményeket értek el mind a nemzetközi porondon, mind a klubcsapatokkal. Én még ezen út elején járok, viszont a legmagasabb képesítésért megdolgoztam, ezért nagyon büszke vagyok. Szeretném megköszönni az ETO-nak, hogy támogatta a továbbtanulásomat, a kollégáimnak, akik megoldották az edzéseket a távollétemben, és a számomra fontos emberek türelmét, bíztatását, támogatását.” – fogalmazott Pigniczki Krisztina.

Fotó forrása: MKSZ

Ezúton gratulálunk Pigniczki Krisztinának, és további sikeres munkavégzést kívánunk!