A II. Győri Klíma EXPO esemény keretein belül 2022. október 1-én került megrendezésre a WHB – Első Győri Zöld Futás. Akadémia 2-es csapatunk, valamint szakmai stábtagok képviselték a Győri Audi ETO KC-t a rendezvényen.

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatának kiemelt célja, hogy felhívja az emberek figyelmét a környezettudatosságra, valamint az egészségmegőrzésre. Az esemény részeként meghirdetett közösségi futáson klubunk akadémia 2-es csapata mellett Kun Attila a Győri Audi ETO KC Akadémia szakmai igazgatója, Petróczi Viktória edző, Ruppert Bálint erőnléti edző, valamint Szomolányi Máté fizioterapeuta is képviseltette magát.

A futóversenyen klubunkból többen is szép eredményt tudtak elérni, Kun Attila 1 óra 54 perces idővel futotta le a félmaratont, míg a többiek a 7 km-es távot teljesítették. Játékosaink közül az abszolút női kategóriában Vajda Luca az I. helyen végzett, míg saját kategóriában a dobogó legfelső fokára szintén Vajda Luca állhatott fel, a II. helyezett Varga Dalma, míg a III. helyezett Kiss Diána lett. Ruppert Bálint saját kategóriában a III. helyezést érte el.

Gratulálunk minden résztvevőnek!